rekkverk, helglass

Rekkverk / Vindavskjerming

Vi har ett stort utvalg innen rekkverk og vind avskjerming til alle løsninger og lommebøker og selvfølgelig i henhold til Norsk Standard og gjeldende lovverk. Vi leverer og monterer både til privat og til prosjektmarkedet, ingenting er for stort eller for lite.

Aluminiums rekkverk

Aluminiums rekkverk har fordelene av at det ikke ruster og bruken av denne type rekkverk har vokst veldig de siste årene. Våre pulverlakkerte aluminiums rekkverk kommer i hvitt, grått og svart uten ekstra kostnader og kan ellers lakkes i alle farger ønskelig for ett pristillegg. Dette er en rimelig og nesten vedlikeholdsfri løsning som kan brukes på større prosjekter såvel som privat hjem. Det kan monteres frostet eller sotet glass for å hindre innsyn og utformingene på rekkverket er stort.

Helglass rekkverk

Helglass rekkverk gir fasaden din ett eksklusivt utseende samtidig som det bevarer utsikten. Dette kan enten boltefestes eller festes med skinner i bunn eller front på rekkverket.

Rustfrie/syrefaste rekkverk

Rustfrie/syrefaste rekkverk til enten inne eller ute bruk passer de fleste hjem og kan, som de øvrige rekkverk, tilpasses de fleste løsninger.

Vi hjelper deg å velge rett type rekkverk

Ved å velge oss vil du få rekkverk i henhold til lover og forskrifter, i god kvalitet tilpasset ditt hjem. Kontakt oss for pristilbud eller kom innom butikken vår for å se på utvalget og en prat om mulighetene de forskjellige rekkverkene gir.

  • Helglass rekkverk
  • Boltefestet rekkverk
  • Aluminiums rekkverk
  • Rustfrie stål rekkverk
  • Syrefaste stål rekkverk
  • Vindavskjerming i forskjellige utforming