fbpx

VI SØKER FLERE MEDARBEIDERE

Glass og Låsservice ønsker flere medarbeidere. Vi søker etter lærling, glassfagarbeider, tømrer og montør. Ønsker du opplæring i et spennende yrke, har utdanning / erfaring innen glassfaget, tømrerfaget eller annen relevant bakgrunn ønsker vi å høre fra deg. Vi tilbyr meget gode betingelser, støtter og bidrar aktivt til din videre bygging av kompetanse.

Vi søker en personer som trives med varierte arbeidsoppgaver, faglige utfordringer og spennende dager sammen med hyggelige kolleger. For oss er det viktig å legge til rette for personlig og faglig utvikling. Vi jobber sammen med markedsledende leverandører der innovasjon og produktforbedringer står i fokus, det skal være gøy og utviklende og komme på jobb.

Høres dette ut som noe for deg, ring gjerne for en prat, eller å avtale tid for en god gjennomgang av hva vi kan tilby.

Glassfagarbeider lærling

Nå har du muligheten til lærlingeplass i glassfaget. Glassfaget er i rivende utvikling og glass som byggemateriale blir mer og mer brukt. Glass & Låsservice er Haugalandets største og ledende glassmesterbedrift. Med vår over 100-årige historie arbeider vi med alt innen faget som spenner fra restaurering av vinduer i bygninger fra middelalderen til dagens moderne funkisbygg. Har du interesse for håndverkerfag, ønsker faglige utfordringer og hyggelige kollegaer er dette muligheten.

Glassfagarbeider, tømrer og montør

Vi vokser og skal utvide staben med ny montør og/eller hjelpearbeider. Glass & Låsservice er Haugalandets største glassmesterbedrift. Vi leverer og monterer glass, sommerstuer, vinterhager, rekkverk, dører og vinduer. Om du ikke har bakgrunn fra tilsvarende virksomhet er passende bakgrunn erfaring fra tømrerfaget eller annet håndverkerfag. Mangler du formell kompetanse men har «håndverkergenet» så tilbyr vi deg full opplæring sammen med hyggelige og dyktige kollegaer. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidsdag og meget gode betingelser til rette person.

SEND OSS EN SØKNAD

Fyll ut skjema og send inn eller ta direkte kontakt:
Daglig leder på telefon 52 73 95 00 eller epost karl.arne@glassoglaas.no.

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
    Meny