fbpx

VI SØKER ETTER LÆRLING, GLASSMONTØR / TØMRER

Glass og Låsservice ønsker flere medarbeidere. Vi søker etter lærling / hjelpearbeider og glassmontør / tømrer. Ønsker du opplæring i et spennende yrke, har utdanning / erfaring innen glassfaget, tømrerfaget eller annen relevant bakgrunn ønsker vi å høre fra deg. Vi tilbyr meget gode betingelser, støtter og bidrar aktivt til din videre bygging av kompetanse.

Vi søker en personer som trives med varierte arbeidsoppgaver, faglige utfordringer og spennende dager sammen med hyggelige kolleger. For oss er det viktig å legge til rette for personlig og faglig utvikling. Vi jobber sammen med markedsledende leverandører der innovasjon og produktforbedringer står i fokus, det skal være gøy og utviklende og komme på jobb. Vi har lagt ned store ressurser i miljøarbeid og er sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi setter stor pris på at også du synes at det er viktig å være aktiv og forbedre vårt felles miljø.

Høres dette ut som noe for deg, ring gjerne for en prat, eller å avtale tid for en god gjennomgang av hva vi kan tilby.

Om oss

Glass og Låsservice er den største glassmesterbedriften på Haugalandet. Vi er lokalisert på Raglamyr i nye og hensiktsmessige lokaler. Vi leverer og monterer produkter til private og bedrifts kunder på hele Haugalandet. Over 100 år i glassfaget forplikter, og hver dag gjør vi vårt ytterste for at kundene skal bli fornøyd.

Av de som driver innen glassfaget i Haugesund og har mesterbrev eller svennebrev i faget så er 80% ansatt hos Glass & Låsservice. Dette er vi veldig stolte over!

Vår målsetting

Glass & Låsservice skal tilby leveranser og montasje innenfor sine forskjellige fagområder i en pakkeløsning som er arbeidsbesparende og kostnadsreduserende for våre kunder.

Glass & Låsservice skal være en konkurransedyktig lokal leverandør på Haugalandet for: Industri, private, næringsliv og innenfor det profesjonelle prosjektmarkedet for entreprenører og håndverkere.

SEND OSS EN SØKNAD

Fyll ut skjema og send inn eller ta direkte kontakt med Karl Arne Hagen –
Daglig leder på telefon 52 73 95 00 eller epost karl.arne@glassoglaas.no.

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 128 MB.
    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
    Meny